Trouwafdeling

Brouwers Mannenmode heeft een speciale trouwafdeling. Hier kun je op afspraak hét trouwpak voor jullie bruiloft uitzoeken.

  
Nog even en het is zover: jullie trouwdag! Heb je al nagedacht over het trouwpak dat je op die dag wilt dragen? Wordt het een klassiek pak, trendy, of ga je voor extravagant? Bij ons is niets te gek. Wij geven oprecht advies waar je echt wat aan hebt. Tijdens de afspraak kun je in alle rust en op je gemak passen.
Details trouwkostuum  Close up trouwkostuums
Leen en onze dames hebben al jaren ervaring in het vak en kunnen net dat stukje extra advies geven om jou tijdens het passen het echte ''bruidegomsgevoel'' te geven. Op zoek naar bijpassende accessoires en schoenen? Ook daarvoor kun je bij Brouwers Mannenmode slagen.

Geslaagd voor hét pak?
Heb je een keuze gemaakt, dan word je trouwkostuum in ons eigen atelier op maat gemaakt. De vermaakkosten zijn in de meeste gevallen service.
 
Maak op tijd een afspraak
Wat we veel merken is dat de meeste bruidegoms geen idee hebben hoe lang van tevoren er een pak uitgezocht moet worden. Wij adviseren om 14-16 weken van tevoren een afspraak te maken voor het uitzoeken van je trouwpak​. Neem daarom op tijd contact met ons op.
Trouwschoenen  Trouwkamer Brouwers Mannenmode 2